Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια : ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ : Εάν δεν βλέπετε ανακοίνωση στην σελίδα αυτό.

Απεργια : ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ : Εάν δεν βλέπετε ανακοίνωση στην σελίδα αυτό.. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Το left.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία αύριο τρίτη 4 μαΐου από τις 6 π.μ. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες).

Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Εάν δεν βλέπετε ανακοίνωση στην σελίδα αυτό. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

ΑΔΕΔΥ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ...
ΑΔΕΔΥ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ... from www.metalleiachalkidikis.gr
24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να. Απεργία | εργασιακό νομοσχέδιο | εργατικό κέντρο αθήνας. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσης της», καταλήγει η γσεε.

24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί.

Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Ξεκάθαρο οχι σε νέες δομές και άμεσο κλείσιμο της βιαλ ζητούν οι κάτοικοι της χίου στην γενική απεργία νήσων βορείου αιγαίου (χίου,λέσβου,σάμου). Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων.

Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

ΑΔΕΔΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 | Σύλλογος ...
ΑΔΕΔΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 | Σύλλογος ... from sypea.files.wordpress.com
Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου.

Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο, τρίτη 3 οκτωβρίου, απεργία διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση με τον εδοεαπ. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Πότε θα έχουν 24ωρη απεργία τα πλοία. Μετά την 24ωρη απεργία θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της γσεε προκειμένου να προγραμματίσει τις επόμενες δράσεις της. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Το left.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία αύριο τρίτη 4 μαΐου από τις 6 π.μ. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Ξεκάθαρο οχι σε νέες δομές και άμεσο κλείσιμο της βιαλ ζητούν οι κάτοικοι της χίου στην γενική απεργία νήσων βορείου αιγαίου (χίου,λέσβου,σάμου).

Εθνική απεργία διαμαρτυρίας ετοιμάζεται στην λευκορωσία. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ.

απεργια πεινας | indytrolls
απεργια πεινας | indytrolls from indytrolls.files.wordpress.com
Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Το left.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία αύριο τρίτη 4 μαΐου από τις 6 π.μ. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να. Της τετάρτης 5 μαΐου, που αποφασίστηκε από τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων. Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες).

Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας…

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Οι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων αποφεύγοντας να κάνουν αγορές σήμερα. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Μετ' εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο, τρίτη 24 σεπτεμβρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν αδεδυ και εργατικά κέντρα. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ της πενεν αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας… 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Πανελλαδική 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου και συγκεντρώσεις στην αθήνα, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Νέα απεργία καλεί το εργατικό κέντρο ιωαννίνων (έχει πάρει απόφαση και η αδεδυ), κατά του νόμου χατζηδάκη, ο οποίος καταργεί στην πράξη το οκτάωρο, μεταξύ άλλων. Απεργία | εργασιακό νομοσχέδιο | εργατικό κέντρο αθήνας. Ξεκάθαρο οχι σε νέες δομές και άμεσο κλείσιμο της βιαλ ζητούν οι κάτοικοι της χίου στην γενική απεργία νήσων βορείου αιγαίου (χίου,λέσβου,σάμου).